Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

produk

Sampling mikroba ZR-2050A Airborne

Pedaran pondok:

Sampling mikroba udara ZR-2050A mangrupikeun sampler dampak apertur tingkat tunggal efisiensi tinggi, instrumen ieu dumasar kana prinsip anu mangaruhan Anderson, pangaruh anu gancangna 10,8 m / s, éta tiasa néwak sadaya partikel anu langkung ageung tibatan 1 1m. Instrumén ieu bakal narik hawa ngalangkungan sababaraha sirah sampling aperture, pangaruh kana pet90mm piring petri, mikroba hawa bakal ditéwak ka agar sedeng. Instrumén ieu seueur diterapkeun dina industri farmasi, industri pangan, lembaga inspeksi narkoba, pusat kendali panyakit, pencegahan kasehatan sareng epidemi, rumah sakit sareng industri sareng departemén anu patali


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

US $ 30,00-45,00 / Potongan

Bubuka

Sampling mikroba udara ZR-2050A mangrupikeun sampler dampak apertur tingkat tunggal efisiensi tinggi, instrumen ieu dumasar kana prinsip anu mangaruhan Anderson, pangaruh anu gancangna 10,8 m / s, éta tiasa néwak sadaya partikel anu langkung ageung tibatan 1 1m. Instrumén ieu bakal narik hawa ngalangkungan sababaraha sirah sampling aperture, pangaruh kana pet90mm piring petri, mikroba hawa bakal ditéwak ka agar sedeng. Instrumén ieu seueur diterapkeun dina industri farmasi, industri pangan, lembaga inspeksi narkoba, pusat kendali panyakit, pencegahan kasehatan sareng epidemi, rumah sakit sareng industri sareng departemén anu patali

Standar

GMP PRAKTIK MANUSUS ALUS

ISO 14698-1 / 2 Cleanroom sareng lingkungan anu aya hubunganana - kontrol Biokontaminasi

GB / T 16293-2010 Métode tés pikeun mikroba hawa dina cleanroom (zona) industri farmasi

Fitur

Kipas impor asli, sensor aliran éléktronik, presisi kontrol aliran tinggi.

Sacara otomatis lirénkeun sampling nalika henteu tiasa ngahontal aliran sampling (Daya handap sirah sampling diblokir) pikeun ngajamin presisi sampling.

Batré litium kapasitas ageung, teras sampling dugi ka 6 jam.

Milarian data sajarah iraha waé sareng ngadukung ékspor kana USB flash disk.

Dot matrix LCD display, menu bilingual Cina sareng Inggris.

Jam tampilan realtime.

Fungsi hemat daya, otomatis ngaluyukeun kacaangan lampu latar sareng otomatis pareum nalika lami teu aya operasi.

Cangkang aluminium anodized, padet sareng awét, gaya sareng éndah;

Huluna sampling tiasa diluyukeun kana arah horisontal sareng nangtung.

Tripod khusus, jangkungna sampling tiasa diatur.

Sampling sirah pikeun hawa komprési (Opsional).

Spésifikasi

Parameter utama Kisaran parameter Resolusi Éror anu diijinkeun maksimal (MPE)
Aliran sampling 100L / mnt 1L / mnt ± 2,5%
Suhu ngagawekeun (-20 ~ 50) ℃
Rentang tina volume Sampling (20 ~ 5000) L
Spésifikasi piring petri Ф90mm
Sora alat < 60dB (A)
Waktos damel batré > 6h
Adaptor kakuatan Masukan AC100 ~ 240V 50 / 60Hz Kaluaran DC15V 3A
Ukuran host (panjangna 130 × lébar 110 × jangkung210) mm
Beurat host sakitar 1,5kg
Konsumsi kakuatan host < 15W

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami