Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

produk

ZR-2021 Sampling mikroba aliran udara ageung

Pedaran pondok:

ZR-2021 Sampling mikroba aliran udara ageung diterapkeun pikeun kumpulan mikroba hawa. Produkna dilengkepan sababaraha tahapan sirah sampling, tiasa ngumpulkeun aerosol sareng ngaluarkeun partikel langkung ageung ti 12 μm sareng langkung alit tibatan 2 μm sapertos lebu, sari sareng sajabina. Kumpulkeun partikel anu teu tiasa diseupan antara 2μm dugi 12 μm sareng konsentrasi kana aliran udara alit, teras kumpulkeun ku porton sampler.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

US $ 15,000-30,000 / Potongan

Bubuka

ZR-2021 Sampling mikroba aliran udara ageung diterapkeun pikeun kumpulan mikroba hawa. Produkna dilengkepan sababaraha tahapan sirah sampling, tiasa ngumpulkeun aerosol sareng ngaluarkeun partikel langkung ageung ti 12 μm sareng langkung alit tibatan 2 μm sapertos lebu, sari sareng sajabina. Kumpulkeun partikel anu teu tiasa diseupan antara 2μm dugi 12 μm sareng konsentrasi kana aliran udara alit, teras kumpulkeun ku porton sampler.

ZR-2021 Sampling mikroba aliran udara tiasa dianggo salaku alat khusus pikeun monitoring lingkungan ku lembaga monitoring profesional, pusat kontrol panyakit, rumah sakit, sareng departemén perlindungan lingkungan, sareng khususna cocog pikeun monitoring kaamanan biologis di tempat-tempat penting sapertos pamariksaan kaamanan bandara sareng pusat konperénsi ageung.

Fitur

  Teknologi konsentrasi sareng pamisahan anu ultra, sadar nghirupan aliran ageung sareng impinge aliran alit.

  Kontrol aliran éléktronik presisi tinggi, sadar 3 aliran kontrol aliran anu akurat.

  Mangsa sampling pondok, épisiénsi tinggi.

  Tekanan négatip tinggi, kipas bursa ageung, motivasi kuat, noise low.

  Layar rampa 5 inci, eusina intuitif sareng operasi na gampang.

  Desain portabel, host sareng sampling konsentrat tiasa dipisahkeun sareng dirakit.

  Ngadukung printer éksternal berkecepatan tinggi Bluetooth.

  Ngadukung ékspor data USB, nyumponan kapasitas data ageung.

  Perlindungan otomatis salami sampling, teraskeun sampling saatos sambung deui kana kakuatan.

Spésifikasi

Parameter utama

Parameter Range

Resolusi

Kasalahan Diijinkeun Maksimum (MPE)

Aliran sampel tina A 924L / mnt 1 L / mnt ± 2,5%
Aliran sampling tina B 77L / mnt 1 L / mnt ± 2,5%
Aliran sampling tina C 7L / mnt 0,1 L / mnt ± 2,5%
Tekanan sateuacan flowmeter (-30 ~ 0) kPa 0,01 kPa ± 2,5%
Suhu sateuacan flowmeter (-20 ~ 150) 0,1 ± 0,5 ℃
Kakuatan damel AC220V ± 10% 50Hz
Suhu ngagawekeun -20 ~ 45 ℃
Tekanan lingkungan (60 ~ 130) kPa
Konsumsi kakuatan host

< 1000W

Ukuran host (Panjangna 380 × lébar 240 × jangkungna 285) mm
Beurat host Sakitar 9㎏

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami