Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

produk

Tés résistansi réspirasi napas ZR-1211

Pedaran pondok:

ZR-1211 témpél résistansi topéng digunakeun pikeun nguji réspirasi sareng réspirasi réspirasi masker dina kaayaan uji anu diatur. Cocog sareng sababaraha tingkat aliran, cocog pikeun ngalaksanakeun pamariksaan anu patali sareng tés masker pikeun pabrik masker, lembaga pamariksaan nasional alat panyalindungan tanaga gawé


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

US $ 9,000-20,000 / Potongan

Bubuka

ZR-1211 témpél résistansi topéng digunakeun pikeun nguji réspirasi sareng réspirasi réspirasi masker dina kaayaan uji anu diatur. Cocog sareng sababaraha tingkat aliran, cocog pikeun ngalakukeun pamariksaan anu patali sareng uji topéng pikeun pabrik topéng, lembaga pamariksaan nasional alat panyalindungan tanaga gawé.

Standar

GB 2626-2019 Parangkat panyalindungan pernapasan Respirator partikel udara anu teu nganggo listrik

GB / T 38880-2020 Spesifikasi téknis pikeun topéng barudak

GB / T 32610-2016

EN 149: 2001-10 Alat panyalindungan pernapasan - Nyaring satengah topéng pikeun mayungan partikel - Syarat, tés, nyirian

ASTM F2100-2111 Spesifikasi Standar pikeun Kinerja Bahan Anu Dipaké dina Masker Médis Nyanghareupan

Fitur

  Bentuk sirah standar saluyu sareng sarat dina lampiran B GB 2626-2019, sababaraha jinis opsional pikeun bentuk sirah.

  Layar sentuh definisi tinggi 7 inci.

  Méter aliran listrik, kontrol aliran presisi tinggi.

  Kontrol aliran konstan otomatis, cocog sareng 30,40,45,85,90,95,160 L / mnt sababaraha aliran laju.

  Kapisah uji coba réspirasi sareng réspirasi heureuy.

  Panyimpenan data kapasitas ageung, nyimpen data tés sacara real-time.

  Ngadukung ékspor ka piring flash USB atanapi nyetak data real-time data sajarah ku printer termal.

  Otomatis nangtoskeun naha sampelna mumpuni.

  Perlindungan kagagalan otomatis.

Spésifikasi

Parameter utama Kisaran parameter Resolusi Éror maksimal diijinkeun

 

 

 

Aliran tés

 

160L / mnt 0,1L / mnt ± 1L / mnt
95L / mnt 0,1L / mnt ± 1L / mnt
90L / mnt 0,1L / mnt ± 1L / mnt
85L / mnt 0,1L / mnt ± 1L / mnt
45 L / mnt 0,1L / mnt ± 1L / mnt
30 L / mnt 0,1L / mnt ± 1L / mnt

Kisaran tekanan

± 2000Pa 1Pa ± 2Pa

Panyimpenan data

1000000 grup

Diménsi (W × D × H)

(400 × 300 × 250) mm

Beurat sakabéh

Sakitar 8,8kg

Kakuatan sakabéh

<250W

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami