Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

produk

ZR-1013 Tés kualitas kabinét Biosafety

Pedaran pondok:

ZR-1013 Biosafety cabinet quality tester adopts potassium iodide (KI) method to test the protection performance of biosafety cabinet class II, conforms to JJF 1815-2020 <Calibration Specification for Class II biosafety Cabinets> and related standards. Build in background test, operator protection, product protection and cross protection four working mode. It is meanly used to test whether the aerosol leaked to outside of the environment, whether the outer agents could enter the work area, whether the contamination among samples is minimized. It is applicable to the protection performance test of class II biosafety cabinets by metrological verification departments, scientific research institutes and biosafety cabinet manufacturers.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

US $ 40,000-60,000 / Potongan

Bubuka

ZR-1013 Biosafety cabinet quality tester adopts potassium iodide (KI) method to test the protection performance of biosafety cabinet class II, conforms to JJF 1815-2020 <Calibration Specification for Class II biosafety Cabinets> and related standards. Build in background test, operator protection, product protection and cross protection four working mode. It is meanly used to test whether the aerosol leaked to outside of the environment, whether the outer agents could enter the work area, whether the contamination among samples is minimized. It is applicable to the protection performance test of class II biosafety cabinets by metrological verification departments, scientific research institutes and biosafety cabinet manufacturers.

Fitur

    Layar sentuh definisi tinggi warna 8 inci, eusina intuitif sareng operasi gampang.

    Dilengkepan sampler aerosol khusus, tiasa néwak aerosol ukuran khusus.

    Dilengkepan dikalibrasi generator aerosol KI khusus, laju rotasi stabil.

    Opat jalur modul sampling presisi tinggi bebas, kontrol aliran otomatis, henteu kedah ngaluyukeun tekanan pikeun nyetél aliran.

   Hasil tés tiasa diekspor ka USB drive atanapi dicitak ku printer Bluetooth.

    Modul suplai cair presisi tinggi, ngajamin aliran cairan anu stabil.

    Port kontrol aerosol otomatis ngadopsi aritmatika PID, kontrol ku kecepatan puteran generator umpan balik sacara langsung.

    Perlindungan operator, perlindungan produk sareng uji panyalindungan silang tilu modeu tés tiasa dimimitian saatos ngan pencét tombol.

Standar

YY 0569-2011 Kelas II kabinét kaamanan biologis

JJF 1815-2020 Spesifikasi kalibrasi pikeun kabinét biosafety kelas II

 DB52T 1254-2017 Prakték téknis pikeun uji kabinét biosafety

Spésifikasi

Parameter utama

Kisaran parameter

Resolusi

Éror anu diijinkeun maksimal (MPE)

Aliran sampling

100L / mnt

0,1L / mnt

± 2.0%

Kacepetan rotasi generator aerosol

28000r / mnt

/

± 500r / mnt

Diaméter pelat puteran dina generator aerosol

38mm

/

/

Posisi pangluhurna X1 、 Y1

1000mm

Mémbran sampling

Diaméter 25mm , Aperture 3μm

Silinder ngaganggu

Diaméter 63mm , Panjang 1100mm

Ribut

< 65dB (A)

Suhu ngagawekeun

0-40 ℃

Sasayogian tanaga

AC220V ± 10% , 50Hz

Ukuran sakabéh

(Panjangna 450 × lébar 380 × jangkungna 720) mm

Kakuatan sakabéh

<400W

Beurat sakabéh

Sakitar 23kg

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami