Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

produk

Kekecapan Filtrasi Partikelat ZR-1006 Topik sareng Tésés aliran aliran hawa

Pedaran pondok:

ZR-1006 efisiensi filtrasi partikel topeng sareng résistansi résistansi aliran hawa lumaku pikeun nguji efisiensi filtrasi partikel sareng résistansi aliran udara tina topéng sareng bahan filter pikeun pusat pamariksaan alat médis, pusat inspeksi kaamanan, pusat pamariksaan ubar, pusat kontrol pencegahan sareng pencegahan, puseur pamariksaan tékstil, rumah sakit sareng pabrik topéng R&D.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

US $ 35,000-70,000 / Potongan

Bubuka

ZR-1006 efisiensi filtrasi partikel topeng sareng résistansi résistansi aliran hawa lumaku pikeun nguji efisiensi filtrasi partikel sareng résistansi aliran udara tina topéng sareng bahan filter pikeun pusat pamariksaan alat médis, pusat inspeksi kaamanan, pusat pamariksaan ubar, pusat kontrol pencegahan sareng pencegahan, puseur pamariksaan tékstil, rumah sakit sareng pabrik topéng R&D.

Fitur

LCD layar sentuh LCD definisi tinggi ngajantenkeun langkung seueur eusi na langkung gampang.

Generator aerosol uyah anu dilengkepan tiasa ngahasilkeun aerosol dina ukuran sareng konsentrasi khusus.

Dilengkepan sababaraha séri fixtures khusus tiasa dianggo pikeun tés sababaraha jinis topéng

Modél fotométer umur panjang anu dipasang, sacara otomatis ngitung waktos sampling sareng meresihan jalur cahaya langsung

Pikeun nyegah campur tangan manusa, éta sacara otomatis tiasa ngitung efisiensi filtrasi sareng uji résistansi aliran udara tina topéng.

The flowmeter éléktronik presisi tinggi-dipasang na pompa sampling kinerja tinggi tiasa ngasuransikeun stabilitas aliran. 

Kompresor semén ngagaduhan fungsi clamping pneumatic otomatis.

Dilengkepan alat panyabutan éléktrostatik

Fungsi panyalindungan anti ciwit infra merah otomatis pikeun nangtayungan kasalametan tanaga.

Henteu aya kabocoran aerosol, panyalindungan operator anu kuat

Data deteksi tiasa diékspor ku USB disk atanapi dicitak ku printer Bluetooth.

Pilihan minyak atanapi generator aerosol uyah.

Standar

GB / T 32610-2016 Spesifikasi téknis masker pelindung sapopoé

GB / 2626-2019 Perlindungan pernapasan —— Respirator partikel pemurnian hawa anu teu dijalankeun

GB 19082-2009 Syarat téknis pikeun papakéan pelindung tunggal panggunaan pikeun panggunaan médis

GB 19083-2010 Syarat téknis pikeun masker pelindung pikeun panggunaan médis

TAJ 1001-2015 PM2.5 Masker pelindung

T / CNTAC 55—2020 T / CNITA 09104——2020 Masker Saniter sipil

T / CTCA 7—2019 Masker pelindung biasa

YY 0469-2011 Masker bedah

EN 149 Alat pelindung pernapasan - Nyaring satengah masker pikeun mayungan partikel - Syarat, tés, panyirian

NIOSH 42 CFR Bagian 84 Alat Pelindung Pernapasan

Spésifikasi

The Parameter Utama Parameter Range Resolusi Kasalahan Anu Diidinan Maksimum

Diaméterna médium tina aerosol uyah

(0,075) μm

/

± 0,02

Diaméterna médium parafin aerosol (Opsional)

(0.185) μm

/

± 0,02

Aliran tés

(8 ~ 100) L / mnt

0,1 L / mnt ± 2.0%

Kisaran deteksi tekanan

(0 ~ 2500) Pa 0,1 Pa ± 2.0%

Kisaran deteksi konsentrasi

(0,001-200) mg / m3 0,001 mg / m3  

Precision tina tés

/ / 1% FS

Ngulang tés

/ / 2%

Suhu operasi

0 ~ 50

Sora alat

<60 dB (A)

Sasayogian tanaga

AC 220 V ± 10% , 50 Hz

Ukuran host (L × W × H)

(Panjang 550 × Lebar 550 × Jangkungna 1630) mm

Konsumsi listrik

<300 W

Beurat host

Sakitar 90 kg

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami