Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

Produk

  • ZR-1070  Microbial penetration experiment system

    ZR-1070 Sistem ékspérimén penetrasi mikroba

    Sistem ZR-1070 diwangun ku sistem pembangkit sumber gas, deteksi awak utama, sistem panyalindungan sareng sistem kontrol. Éta diwangun ku sababaraha komponén, anu dianggo pikeun uji penetrasi mikroba kaayaan garing tina lambaran operasi, baju operasi sareng baju bersih .

  • ZR-6010 Aerosol photometer

    ZR-6010 Aerosol fotométer

    ZR-6010 Aerosol fotometer dirancang dumasar kana prinsip paburencay Mie, anu dianggo pikeun nguji naha aya kabocoran dina saringan HEPA. Instruménna saluyu sareng standar nasional sareng industri anu aya hubunganana, tiasa ngawujudkeun deteksi gancang tina deteksi hulu sareng hilir sareng kabocoran tampilan real-time dina host sareng alat genggem, sareng tiasa mendakan posisi bocor gancang sareng akurat. Éta lumaku pikeun deteksi kabocoran kamar bersih, bangku VLF, kabinét biosafety, kotak sarung tangan, HEPA vacuum cleaner, sistem HVAC, filter HEPA, sistem filtering tekanan négatip, téater operasi, sistem filter nuklir, filter protection filter.

  • ZR-1100 Automatic colony counter

    ZR-1100 Otomatis koloni loket

    ZR-1100 counter koloni otomatis mangrupikeun produk berteknologi tinggi anu dikembangkeun pikeun analisis koloni mikroba sareng deteksi ukuran mikro-partikel. Parangkat lunak pamrosésan gambar anu kuat sareng aritmatika ilmiah ngamungkinkeun pikeun nganalisis pikeun nganalisis koloni mikroba sareng ngadeteksi ukuran partikel mikro, cacahna gancang sareng akurat.
    Éta cocog pikeun deteksi mikrobiologis di rumah sakit, lembaga panilitian ilmiah, stasiun kaséhatan sareng anti epidemi, pusat kendali panyakit, pamariksaan sareng karantina, pengawasan kualitas sareng téknis, lembaga uji lingkungan, sareng farmasi, pangan sareng inuman, industri pasokan médis sareng kaséhatan, jsb

  • Mask Bacterial Filtration Efficiency (BFE) Tester

    Efisiensi Saringan Baktéri Topeng (BFE) Tester

    Key specifications of Model ZR-1000 mask bacteria filtration efficiency tester (BFE) not only meet the requirements of B.1.1 in YY0469-2011 <technical requirements for medical surgical masks>, but also meet the requirements of ASTMF2100, ASTMF2101 and European EN14683 standards.

  • ZR-1013 Biosafety cabinet quality tester

    ZR-1013 Tés kualitas kabinét Biosafety

    ZR-1013 Biosafety cabinet quality tester adopts potassium iodide (KI) method to test the protection performance of biosafety cabinet class II, conforms to JJF 1815-2020 <Calibration Specification for Class II biosafety Cabinets> and related standards. Build in background test, operator protection, product protection and cross protection four working mode. It is meanly used to test whether the aerosol leaked to outside of the environment, whether the outer agents could enter the work area, whether the contamination among samples is minimized. It is applicable to the protection performance test of class II biosafety cabinets by metrological verification departments, scientific research institutes and biosafety cabinet manufacturers.

  • ZR-1311 Salt Aerosol Generator

    ZR-1311 Garam Aerosol Generator

    ZR-1311 generator aerosol uyah mangrupikeun instrumen khusus anu ngadopsi noison Kolonisasi pikeun ngarobih sareng garing konsentrasi khusus larutan NaCl pikeun ngahasilkeun partikel aerosol dina ukuran sareng konsentrasi khusus. Dina raraga adaptasi sareng iklim nasional, éta ngagaduhan desain sumber udara luar, alat pengeringan sareng klep régulasi multi-nozel. Nalika laju aliran hawa aya diantara 100L / mnt-120L / mnt, konsentrasi aerosol kaluaran tiasa dugi ka (10 -50) μg / m3.

  • ZR-1304 Aerosol generator

    ZR-1304 Aerosol generator

    ZR-1304 generator aerosol minyak mangrupikeun alat khusus anu tiasa ngahasilkeun aerosol minyak kalayan metoda generasi tiis. Kisaran konsentrasi aerosol kaluaran nyaéta 0 ~ 200 mg / m³ nalika aliran udara 0 ~ 120 L / mnt, sareng anjeun tiasa nyaluyukeun konsentrasi aerosol dina jembar ku cara sacara manual ngarobih aliran éncér. Kinerja aerosol saluyu sareng standar nasional anu aya hubunganana sareng lumaku pikeun lembaga pamariksaan alat médis, pusat kendali sareng pelestarian panyakit, perusahaan apoték, deteksi kabocoran saringan HEPA di kamar bersih.

  • ZR-1220 Mask fit tester

    ZR-1220 Masker témpél pas

    ZR-1220 mask fit tester mangrupikeun instrumen khusus pikeun fit fit masker sareng respirator, anu saluyu sareng syarat téknis OSHA sareng GB 19083-2010 pikeun topéng médis. Éta sacara lega dilarapkeun kana tés anu relevan sareng pamariksaan produk réspirator ku pabrik réspirator sareng lembaga inspeksi alat-alat panyalindungan tenaga kerja nasional.

  • ZR-1211 Mask breath resistance tester

    Tés résistansi réspirasi napas ZR-1211

    ZR-1211 témpél résistansi topéng digunakeun pikeun nguji réspirasi sareng réspirasi réspirasi masker dina kaayaan uji anu diatur. Cocog sareng sababaraha tingkat aliran, cocog pikeun ngalaksanakeun pamariksaan anu patali sareng tés masker pikeun pabrik masker, lembaga pamariksaan nasional alat panyalindungan tanaga gawé

  • ZR-1201 Mask resistance tester

    Tés résistansi ZR-1201 Mask

    ZR-1201 Mask resistance tester conforms to YY 0469-2011 <surgical mask>. Adopts air flow method to test the differential pressure of masks when the air flow drawn pass a certain area of a mask. Applicable to medical devices inspection institutes, mask manufacturers and related research departments.

  • ZR-1006 Mask Particulate Filtration Efficiency and Air flow Resistance Tester

    Kekecapan Filtrasi Partikelat ZR-1006 Topik sareng Tésés aliran aliran hawa

    ZR-1006 efisiensi filtrasi partikel topeng sareng résistansi résistansi aliran hawa lumaku pikeun nguji efisiensi filtrasi partikel sareng résistansi aliran udara tina topéng sareng bahan filter pikeun pusat pamariksaan alat médis, pusat inspeksi kaamanan, pusat pamariksaan ubar, pusat kontrol pencegahan sareng pencegahan, puseur pamariksaan tékstil, rumah sakit sareng pabrik topéng R&D.

  • ZR-1002 mask particle protection effect tester

    Pangaruh pangaruh panyalindungan partikel topéng ZR-1002

    Pangaruh pangaruh panyalindungan partikel topeng ZR-1002 nyaéta pikeun nguji pangaruh panyalindungan partikel tina topéng ku masang sirah standar nasional tina dina kabinet uji nyucikeun diri 500L, teras nganggo topéng dina sirah tina, sareng ngimpor diaméter median massa ( 0,6 ± 0,050) μm, konsentrasi 20mg / m³ tina NaCl aerosol atanapi diameter median massa (0,3 ± 0,050) μm, konséntrasi nyaéta 20mg / m³ aerosol berminyak kana rohangan uji beberesih diri, sareng bentuk sirahna meniru simulasi napas dina kurva sinusoidal , ngagunakeun fotometér hulu sareng hilir pikeun ngadeteksi konsentrasi aerosol uyah sareng aerosol minyak sateuacan sareng saatos topéng pikeun ngaevaluasi pangaruh pelindung partikel topéng.

12 Teras> >> Halaman 1/2