Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

Warta

Populasi élmu 丨 Solusi pikeun Kalibrasi Kabinet Kasalametan Biologis ti Junray

JJF 1815-2020 Spesifikasi Kalibrasi pikeun Kelas ll Kabinét Biosafety

Kabinét biosafety (BSC) mangrupikeun panyaring tekanan négatip sareng kabinet ventilasi, anu tiasa nyegah operator sareng lingkungan tina kakeunaan aerosol polusi biologis anu dihasilkeun nalika ékspérimén. Hal ieu seueur dianggo dina médis sareng kaséhatan, kontrol panyakit sareng pencegahan, kaamanan pangan, biofarmasi, ngawaskeun lingkungan, sareng sababaraha laboratorium biologis.

Ayeuna, kabinét kaamanan biologis Kelas II parantos nyiptakeun pasar anu langkung ageung kusabab aplikasi sareng popularitasna anu lega.

Sanaos kabinét kaamanan biologis Kelas II anu diproduksi di jero negeri dasarna tiasa nyumponan sarat industri biofarmasi, tapi ogé ngagaduhan sababaraha kakurangan sapertos: seueur teuing modél, kinerja sareng kualitas henteu rata, sareng kurangna spésifikasi standar, proyék sareng parameter kalibrasi anu béda, operasi uji coba anu béda sareng evaluasi kateupastian, anu sacara serius mangaruhan pamekaran pasar.

Dina raraga ngabakukeun pasar kabinét kaamanan biologis sareng ngajantenkeun ngembangkeun sacara séhat sareng teratur, Administrasi Nagara kanggo Pengawasan Pasar sareng Administrasi ngaluarkeun JJF1815-2020 "Spesifikasi Kalibrasi pikeun Kabinet Kaamanan Biologis Kelas II" dina 17 Januari 2020. Standar bakal dilaksanakeun sacara resmi ti 17 April 2020.

Solusi pikeun kalibrasi kabinét biosafety ti Junray

Modeu aliran udara

ZR-4000 Airizing visualizing tester ngadopsi nebulizer ultrasonik anu dipaténkeun pikeun ngahasilkeun 10 μm anu tiasa ditingali tinggi sareng henteu aya kabut cai anu polusi, éta lumaku pikeun fotografi sareng syuting pikeun saluran aliran udara di pabrik anu bersih, sareng lingkungan anu bersih anu parsial.

Tés kabocoran pikeun saringan HEPA

ZR-6010 Aerosol fotométer dirancang dumasar kana prinsip paburencay Mie, anu dianggo pikeun nguji naha aya kabocoran dina saringan HEPA. Instruménna saluyu sareng standar nasional sareng industri anu aya hubunganana, tiasa ngawujudkeun deteksi gancang tina deteksi hulu sareng hilir sareng kabocoran tampilan real-time dina host sareng alat genggem, sareng tiasa mendakan posisi bocor gancang sareng akurat. Éta lumaku pikeun deteksi kabocoran kamar bersih, bangku VLF, kabinét biosafety, kotak sarung tangan, HEPA vacuum cleaner, sistem HVAC, filter HEPA, sistem filtering tekanan négatip, téater operasi, sistem filter nuklir, filter protection filter.

ZR-1300A aerosol generator mangrupikeun alat khusus anu ngagunakeun Laskin nozzle pikeun ngahasilkeun aerosol DOP. Klep pangaturan anu dipasang tiasa diluyukeun sareng 4 atanapi 10 nozel, sareng konsentrasi aerosol kaluaran tiasa ngahontal 10μg / L-100μg / L dina aliran hawa tina 1.4m3/min-56.6m3/ mnt, sareng spesifikasi kinerja aerosol cocog sareng standar nasional, éta cocog pikeun deteksi kabocoran kamar bersih sareng saringan HEPA ku lembaga pamariksaan peralatan médis, pusat pikeun panyakit sareng pencegahan panyakit, rumah sakit, perusahaan farmasi, sareng pabrik filter HEPA.

Tanaga, produk sareng panyalindungan kontaminasi silang

Tés kualitas kabinét BiRafety ZR-1013 ngadopsi métode kalium iodida (KI) pikeun nguji kinerja panangtayungan kabinét biosafety kelas II. Éta ngadukung uji panyalindungan personil, perlindungan produk, sareng perlindungan silang.

Standar:

YY 0569-2011 Kelas II kabinét kaamanan biologis

JJF 1815-2020 Spesifikasi kalibrasi pikeun kabinét biosafety kelas II

DB52T 1254-2017 Prakték téknis pikeun uji kabinét biosafety

ZR-1100 counter koloni otomatis mangrupikeun produk berteknologi tinggi anu dikembangkeun pikeun analisis koloni mikroba sareng deteksi ukuran mikro-partikel. Parangkat lunak pamrosésan gambar anu kuat sareng aritmatika ilmiah ngamungkinkeun pikeun nganalisis pikeun nganalisis koloni mikroba sareng ngadeteksi ukuran partikel mikro, cacahna gancang sareng akurat.

Éta cocog pikeun deteksi mikrobiologis di rumah sakit, lembaga panilitian ilmiah, stasiun kaséhatan sareng anti epidemi, pusat kendali panyakit, pamariksaan sareng karantina, pengawasan kualitas sareng téknis, lembaga uji lingkungan, sareng farmasi, pangan sareng inuman, industri pasokan médis sareng kaséhatan, jsb.


Pos waktos: Jan-12-2021