Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

Warta

Pakarang anyar pikeun anti épidemi, uji coba efisiensi filtrasi topéng parantos dileupaskeun!

ZR-1006 Model A (Uyah) / Model B (Minyak) efisiensi filtrasi partikel topeng sareng résistansi résistansi aliran udara lumaku pikeun pangawasan kualitas sareng pusat pamariksaan pikeun produk médis, pusat pikeun panyakit panyakit, pusat inspeksi tekstil, rumah sakit, topeng R&D sareng pabrik. pikeun uji filtrasi sareng résistansi topéng sareng bahan saringan.

Fitur

Layar sentuh LCD definisi tinggi 1、8 inci warna, konténna langkung intuitif sareng operasi na merenah.

2 、 Dilengkepan generator minyak / uyah aerosol khusus, anu tiasa ngahasilkeun aerosol dina ukuran sareng konsentrasi khusus.

3 、 Dilengkepan sababaraha clamp khusus, anu lumaku pikeun tés spésifikasi sareng bahan anu béda.

4 、 Dilengkepan mémbran standar sareng pelat résistansi.

5, Bangun-di flowmeter éléktronik presisi tinggi sareng modul sampling kinerja tinggi, stabilitas laju aliran dijamin. 

6, Modél fotométer umur panjang, waktos sampling nyaéta kontra sareng nunjukkeun pembersihan jalan cahaya sacara otomatis.

7, Aetralis éléktrostatik éléktrostatik ngawangun-di.

8 source Sumber hawa éksternal, noise damel low; ngadukung ngekspor data real-time atanapi sajarah ka USB flash disk atanapi nyetak ku printer termal.


Pos waktos: Jan-12-2021