Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

produk

Efisiensi Saringan Baktéri Topeng (BFE) Tester

Pedaran pondok:

Key specifications of Model ZR-1000 mask bacteria filtration efficiency tester (BFE) not only meet the requirements of B.1.1 in YY0469-2011 <technical requirements for medical surgical masks>, but also meet the requirements of ASTMF2100, ASTMF2101 and European EN14683 standards.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

harga :US $ 48,000-90,000 / Potongan

Bubuka

Key specifications of Model ZR-1000 mask bacteria filtration efficiency tester (BFE) not only meet the requirements of B.1.1 in YY0469-2011 <technical requirements for medical surgical masks>, but also meet the requirements of ASTMF2100, ASTMF2101 and European EN14683 standards. What’s more, we made innovative improvements based on this, with double gas contrast sampling method at the same time, improve the precision of sampling. It is applicable to the performance test of the mask bacterial filtration efficiency by the metrological verification department, scientific research institutes, mask manufacturers and other relevant departments.

Fitur

Sistem uji tekanan négatip mastikeun kasalametan operator;

Kabinet tekanan négatip dilengkepan pompa peristaltik, A sareng B dua jalur genep tahap sampler sampler;

Aliran pompa peristaltik tiasa diatur;

Laju aliran generator aerosol mikroba tiasa diatur.

Kinerja nebulisasi anu saé;

Dikawasa ku microcomputer industri-speed tinggi study;

Layar sentuh warna kacaangan industri anu béntenna 10,4 inci;

Port USB, ngadukung transfer data tina USB flash disk;

Lampu kacaangan luhur diwangun-di;

Diwangun dina panyalindungan panyalindungan kabocoran ngajaga kasalametan operator;

Lapisan jero kabinet didamel tina waja tahan karat, sareng lapisan luarna lambaran tiis-digulung disemprot ku palastik;

Pelestarian panas sareng tahan seuneu disetél antara lapisan jero sareng luar;

Panto kaca hareupeunana kabuka cocog pikeun operator ékspérimén pikeun niténan sareng ngoperasikeun;

Bracket dicabut ku jangkungna adjustable;

Kastor tiasa dianggo pikeun ngadukung sareng ngalih.

Standar

EN14683-2019

ASTM F2100, STM F2101

YY 0469-2011

YY / T 0969-2013

GB / T 38880-2020

T / CNTAC 55—2020 T / CNITA 09104——2020

T / CTCA 7—2019

Spésifikasi

Parameter utama

 Kisaran parameter 

Resolusi

MPE (Kasalahan Anu Diidinan Maksimum)

Tingkat Aliran Sampling tina A 28.3L / mnt 0,1L / mnt ± 2,5%
Laju Aliran Sampling tina B 28.3L / mnt 0,1L / mnt ± 2,5%
Laju aliran Nebulisasi (8 ~ 10) L / mnt 0,1L / mnt ± 5,0%
Aliran pompa peristaltik

(0,006 ~ 3,0) mL / mnt

0,001mL / mnt ± 2,5%
Tekanan payuneun flowmeter A-path (-20 ~ 0) kPa 0,1kPa ± 2,5%
Tekanan payuneun flowmeter B-path (-20 ~ 0) kPa 0,1kPa ± 2,5%
Tekanan hareup nebulizer (0 ~ 300) kPa 0,1kPa ± 2,5%
Tekanan négatip dina ruang aerosol (-90 ~ -120) Pa 1Pa ± 2.0%
Suhu operasi (0 ~ 50) ℃
Tekanan négatip kabinet (-50 ~ -200) Pa
Kamampuh neundeun data > 100000 grup
Karakteristik saringan HEPS Efisiensi filtrasi pikeun partikel saluhureun 0.3μm ≥ 99.99%
Rata-rata diameter massa aerosol Diaméter partikel rata-rata nyaéta (3.0 ± 0.3) μm, simpangan standar géométer ≤ 1.5
Ukuran partikel anu dicandak tina Sampel dua-jalur 6-tahap Anderson Tahap ka-1> 7 μm, tahap ka-2 (4.7-7) μm, tahap ka-3 (3.3-4.7) μm, tahap ka-4 (2.1-3.3) μm, ka-5 (1.1-2.1) μm, tahap ka-6 (0.6-1.1) μm
Ukuran rohangan aerosol (panjangna 600 × diaméterna 85 × kandel 3) mm
Jumlah total sampler kontrol kualitas positip (2200 ± 500) CFU
Tingkat aliran ventilasi tina kabinét tekanan négatip 5m3/ mnt
Diménsi panto kabinét tekanan négatip (panjangna 1000 × lébar 730) mm
Ukuran host (panjang 1180 × lébar 650 × jangkungna 1300) mm
Ukuran kurung (panjang 1180 × lébar 650 × jangkungna 600) mm, jangkungna tiasa diatur dina 100mm
Sasayogian tanaga AC220V ± 10% , 50Hz
Sora alat < 65dB (A)
Beurat sakabeh mesin Sakitar 250 kg
Konsumsi listrik sacara umum < 1500W

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami