Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

FAQs

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon sababna nilai kontrol kualitas positip tina testér efisiensi filtrasi baktéri ZR-1000 henteu saluyu sareng kisaran standar anu dibutuhkeun (2200 ± 500 CFU)?

(1) Gantung baktéri henteu nyumponan sarat tina standar nasional.

(2) Laju aliran pompa peristaltik henteu optimal, coba tingkatkeun atanapi turunkeun laju aliran.

(3) Pariksa ukuran piring petri (Utamana piring kaca).

Naon sabab baktéri sanésna tumuh saatos sampling ku ZR-1000 Bacteria filtration efisiensi tester?

(1) Pipa na bocor, parios naha pipa penghubung silikon dina gelasna bocor.

(2) Lingkungan henteu aséptik nalika nyiapkeun médium budaya.

(3) Lingkungan damel kasar atanapi saringan HEPA gagal.

(4) Pariksa ukuran piring petri (Utamana piring kaca).

Kumaha carana ngalereskeun masalah anu ZR-1000 baktéri épisiensi tés (BFE) moal tiasa boot up.

(1) Saatos mencét tombol kakuatan, lampu listrik beureum henteu jalan, lampu sareng lampu UV ogé henteu jalan, parios naha saluran listrikna nyambung sareng aya catu daya, sareng parios naha saklar panyalindungan kabocoran di tukang tina pakakas dihurungkeun.

(2) Kakuatan anu nunjukkeun lampu hurung, lampu sareng lampu UV ogé jalan tapi layar hideung sareng mesinna henteu tiasa boot, sambung kana catu daya, boot deui teras pencét tombol reset dina panel payun.

Masalah paralelismeu A, B dua jalur sampler sampler dina testér efisiensi filtrasi baktéri ZR-1000 (BFE). Hasil sampéan tina A sareng B dua jalur béda.

(1) Pariksa naha laju aliran A sareng B konsisten.

(2) Pariksa naha pipa na bocor, sareng parios naha ukuran piring petri cocog (utamina piring petri gelas, upami piring petri na teuing, éta bakal ngagésér lapisan luhur, anu bakal ngabalukarkeun sampler Anderson mun bocor).

(3) Pariksa naha apertur unggal sampler Anderson diblokir (metode tés saderhana, pangamatan visual, upami diblokir, bersihkeun sateuacan diuji).

Kumaha carana nyimpangkeun panyimpangan épisiénsi saringan efisiensi filter partikel topeng ZR-1006 sareng téés résistansi aliran udara?

Disarankeun ngagunakeun sampel standar (sapertos conto anu diuji ku organisasi anu berwibawa) atanapi saringan standar biasa kalayan kurva uji efisiensi filtrasi aerosol pikeun ngabandingkeun. Upami panyimpangan disangka, disarankeun pikeun angkat ka agénsi pangukuran anu mumpuni pikeun kalibrasi. Instruménna peryogi perawatan saatos waktos ngaji, sapertos perawatan mobil. Ruang lingkup pangropéa nyaéta ngabersihan sadaya pipa internal sareng éksternal, ngagentos elemen filter, filter, sareng ngabersihan generator aerosol, jst.

Efisiensi saringan partikel topeng ZR-1006 témpé sareng résistansi résistansi aliran udara teu tiasa ngitung waktos sareng ngajalankeun saatos ngamimitian sampling.

Mimiti, parios naha aliran sampling dugi ka netepkeun nilai (sapertos 85 L / mnt), mesin moal ngamimitian sampling sateuacan aliran dugi ka netepkeun nilai (sanés teuing atanapi henteu handap teuing). Kaseueuranana tiasa direngsekeun saatos ngagentos kapas katun modul kipas. Pariksa naha pipa dipeungpeuk, sareng klep knalpot tina ruang pergaulan kedah biasana kabuka.

Upami aliran hulu sareng hilir henteu ngahontal 1,0 L / mnt, saringan HEPA modul fotométer kedah diganti. Biasana ditilik ku mariksa nilai tekanan pikeun nangtoskeun naha éta kedah diganti sareng dijaga (kisaran tekanan: tekanan sampling> 5KPa, tekanan hulu sareng hilir> 8Kpa).

Naon anu kuring kedah lakukeun upami konsentrasi aerosol hulu ZR-1006 topeng efisiensi filter partikel sareng résistansi résistansi aliran udara henteu tiasa ngahontal nilai udagan?

Seueur kamungkinan éta kusabab alat na peryogi beberesih sareng perawatan. Masalah ieu tiasa direngsekeun ku meresihan nozel generator aerosol, pipa, campuran kamar, kipas, sareng modul fotométer.

Teras parios naha larutan uyah cocog, naha klep knalpot dina tungtung botol kaca dina generator aerosol uyah ditutup. Sareng parios naha sadayana tekanan normal (Uyah 0,24 MPa, minyak 0,05-0,5 MPa).

Naha waktos uji coba ZR-1201 témpél résistansi topéng diatur langkung pondok?

Standarna henteu netepkeun durasi tés. Éta bakal dilakukeun saatos aliran instrumen stabil (sakitar 15 detik). Disarankeun durasi pangukuran langkung lami tibatan 15 detik.

Kumaha carana nyimpangkeun panyimpangan témpér résistansi ZR-1201?

Pikeun babandingan, disarankeun ngagunakeun conto standar (sapertos conto anu diuji ku organisasi anu berwibawa). Nalika ngalakukeun perbandingan, sampel anu sami kedah diuji di lokasi anu sami sareng sampelna kedah diciptakeun dina cara anu sami. Upami anjeun curiga aya kasalahan dina pakakas, disarankeun pikeun angkat ka agénsi pangukuran anu mumpuni pikeun kalibrasi.

Hoyong damel sareng urang?