Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

Sejarah pangwangunan

Sejarah pangwangunan

7 Agustus 2007 /Qingdao Junray instrumen calakan CO., LTD. Didirikeun.

2008 / Deteksi mikroba sareng alat anu ngeri parantos sumebar di Stadion Olimpiade Beijing.

2009 / Program Pangrojong Téhnologi Nasional Undertook dina damel bareng sareng The Academy of Medical Medical Studies.

2011 / Disertifikasi ku sistem pangaturan mutu ISO 9001: 2008.

2016 / Disertifikasi ku sistem manajemen harta calakan.

Kumpulan perusahaan munggaran ngalaksanakeun harta calakan di Qingdao.

Dipeunteun salaku perusahaan kauntungan intelektual nasional.

2018 / Kapilih janten anggota déwan kalima Asosiasi Industri Perlindungan Lingkungan Cina.

Disertifikasi ku ISO 14001: 2015 Sistem pangaturan lingkungan sareng OHSAS 18001: 2007 Sistem kasihatan sareng kasalametan pendudukan.

2019 / Téknologi nganalisis konci sareng R&D tina sadaya alat pikeun Polusi Organik Persisten kéngingkeun hadiah mimiti Shandong Science and Technology Progress Award

Ngajak janten unit pamaréntahan Paguyuban Élmu Lingkungan Cina.

2020 Unit bisnis Qingdao Junray Biosafety didirikeun.

ZR-1000 Topeng efisiensi filtrasi baktéri (BFE) téstér lulus sertifikasi CE (Nomer sertifikasi: Sertipikat- No. No. 20-IS-1135-TAT-20-MAD-1911). Sareng alat uji topéng kami diékspor ka Éropa, Asia Tenggara sareng nagara sareng daérah sanés.