Qingdao Junray calakan Instrumén Co., Ltd.

Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Ngeunaan Junray

Qingdao Junray calakan Instrumén Co., Ltd.diadegkeun dina bulan Agustus 2007. Éta mangrupikeun perusahaan téknologi inovatif inovatif anu fokus kana P&P pikeun ngadeteksi instrumen. Kami nyayogikeun instrumen sareng jasa deteksi anu aman sareng dipercaya dina monitoring lingkungan, biosafety, pangukuran sareng kalibrasi.

Tim Junray

Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.ngagaduhan prosedur sareng kamampuan proyek R&D kumplit, ayeuna gaduh 8 departemén kalebet téknologi, laboratorium, mesin, desain industri, produksi prosés prosés, kalayan jumlahna langkung ti 90 padamel. Perusahaan urang gaduh tim pangiriman produksi lengkep sareng tim manajemen kualitas, jumlah langkung ti 110 tanaga, anu sacara efektif tiasa ngajamin pangiriman anu saé-kualitas sareng tepat waktos pikeun masing-masing instrumen ka konsumén.

Bisnis utama Departemen Biosafety of Junray

The bisnis utamakalebet topéng, panguji baju bedah, instrumen uji kamar bersih, témpér filter HEPA pikeun kabinét biosafety, sampling mikroba sareng instrumen analisa, ngahasilkeun aerosol sareng instrumen uji coba. Di sagigireun éta, kami ogé nyayogikeun sampling aerosol anu dipersonalisasi sareng solusi bio-sampling.

Pagelaran anu aya hubunganana

Ti saprak wabah COVID-19 wabah di awal taun 2020, masker anu dikembangkeun ku nyalira sareng alat uji coba alat-alat pelindung sareng instrumen sampling mikroba parantos dianggo pikeun méré panangtayungan médis anu kuat pikeun staf médis sareng masarakat di rumah sakit domestik sareng luar negeri, unit inspeksi alat médis, lembaga inspeksi kadaharan sareng obat sareng unit sanés. Diantara aranjeunna,Efisiensi filtrasi partikel topeng ZR-1006 jeung detektor résistansi aliran udara, ZR-1000 topeng efisiensi filtrasi baktéri (BFE) tester diekspor ka Jérman, Inggris, Singapura, Indonesia sareng nagara-nagara sanés.