Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

Kabinét biosafety & kamar bersih

  • ZR-1013 Biosafety cabinet quality tester

    ZR-1013 Tés kualitas kabinét Biosafety

    ZR-1013 Biosafety cabinet quality tester adopts potassium iodide (KI) method to test the protection performance of biosafety cabinet class II, conforms to JJF 1815-2020 <Calibration Specification for Class II biosafety Cabinets> and related standards. Build in background test, operator protection, product protection and cross protection four working mode. It is meanly used to test whether the aerosol leaked to outside of the environment, whether the outer agents could enter the work area, whether the contamination among samples is minimized. It is applicable to the protection performance test of class II biosafety cabinets by metrological verification departments, scientific research institutes and biosafety cabinet manufacturers.

  • ZR-2021 Large flow airborne microbe sampler

    ZR-2021 Sampling mikroba aliran udara ageung

    ZR-2021 Sampling mikroba aliran udara ageung diterapkeun pikeun kumpulan mikroba hawa. Produkna dilengkepan sababaraha tahapan sirah sampling, tiasa ngumpulkeun aerosol sareng ngaluarkeun partikel langkung ageung ti 12 μm sareng langkung alit tibatan 2 μm sapertos lebu, sari sareng sajabina. Kumpulkeun partikel anu teu tiasa diseupan antara 2μm dugi 12 μm sareng konsentrasi kana aliran udara alit, teras kumpulkeun ku porton sampler.

  • ZR-2050A Airborne microbe sampler

    Sampling mikroba ZR-2050A Airborne

    Sampling mikroba udara ZR-2050A mangrupikeun sampler dampak apertur tingkat tunggal efisiensi tinggi, instrumen ieu dumasar kana prinsip anu mangaruhan Anderson, pangaruh anu gancangna 10,8 m / s, éta tiasa néwak sadaya partikel anu langkung ageung tibatan 1 1m. Instrumén ieu bakal narik hawa ngalangkungan sababaraha sirah sampling aperture, pangaruh kana pet90mm piring petri, mikroba hawa bakal ditéwak ka agar sedeng. Instrumén ieu seueur diterapkeun dina industri farmasi, industri pangan, lembaga inspeksi narkoba, pusat kendali panyakit, pencegahan kasehatan sareng epidemi, rumah sakit sareng industri sareng departemén anu patali