Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

Alat-alat anu aya hubunganana sareng bioaerosol

  • ZR-6010 Aerosol photometer

    ZR-6010 Aerosol fotométer

    ZR-6010 Aerosol fotometer dirancang dumasar kana prinsip paburencay Mie, anu dianggo pikeun nguji naha aya kabocoran dina saringan HEPA. Instruménna saluyu sareng standar nasional sareng industri anu aya hubunganana, tiasa ngawujudkeun deteksi gancang tina deteksi hulu sareng hilir sareng kabocoran tampilan real-time dina host sareng alat genggem, sareng tiasa mendakan posisi bocor gancang sareng akurat. Éta lumaku pikeun deteksi kabocoran kamar bersih, bangku VLF, kabinét biosafety, kotak sarung tangan, HEPA vacuum cleaner, sistem HVAC, filter HEPA, sistem filtering tekanan négatip, téater operasi, sistem filter nuklir, filter protection filter.

  • ZR-1100 Automatic colony counter

    ZR-1100 Otomatis koloni loket

    ZR-1100 counter koloni otomatis mangrupikeun produk berteknologi tinggi anu dikembangkeun pikeun analisis koloni mikroba sareng deteksi ukuran mikro-partikel. Parangkat lunak pamrosésan gambar anu kuat sareng aritmatika ilmiah ngamungkinkeun pikeun nganalisis pikeun nganalisis koloni mikroba sareng ngadeteksi ukuran partikel mikro, cacahna gancang sareng akurat.
    Éta cocog pikeun deteksi mikrobiologis di rumah sakit, lembaga panilitian ilmiah, stasiun kaséhatan sareng anti epidemi, pusat kendali panyakit, pamariksaan sareng karantina, pengawasan kualitas sareng téknis, lembaga uji lingkungan, sareng farmasi, pangan sareng inuman, industri pasokan médis sareng kaséhatan, jsb