Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

Tentang Kami

Tentang Kami

Tentang Kami

Ngeunaan Junray

Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd. didirikeun dina bulan Agustus 2007. Éta perusahaan téknologi tinggi inovatif nasional anu museurkeun kana R&D pikeun ngadeteksi instrumen. Kami nyayogikeun instrumen sareng jasa deteksi anu aman sareng dipercaya dina monitoring lingkungan, biosafety, pangukuran sareng kalibrasi.

Tim Junray

Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd ngagaduhan proyék R&D kumplit sareng kamampuan, ayeuna ngagaduhan 8 departemén kalebet téknologi, laboratorium, mesin, desain industri, prosés prosés uji coba, kalayan jumlah langkung ti 90 padamel. Perusahaan urang gaduh tim pangiriman produksi lengkep sareng tim manajemen kualitas, jumlah langkung ti 110 tanaga, anu sacara efektif tiasa ngajamin pangiriman anu saé-kualitas sareng tepat waktos pikeun masing-masing instrumen ka konsumén.

Bisnis utama Departemen Biosafety of Junray

Usaha utama kalebet topéng, panguji baju bobo, alat uji kamar bersih, témpér filter HEPA pikeun kabinét biosafety, sampling mikroba sareng instrumen analisa, instrumen ngahasilkeun aerosol sareng tés. Di sagigireun éta, kami ogé nyayogikeun sampling aerosol anu dipersonalisasi sareng solusi bio-sampling.

Pagelaran anu aya hubunganana

Ti saprak wabah COVID-19 wabah di awal taun 2020, masker anu dikembangkeun ku nyalira sareng alat uji coba alat-alat pelindung sareng instrumen sampling mikroba parantos dianggo pikeun nyayogikeun panyalindungan médis anu kuat pikeun staf médis sareng masarakat di rumah sakit domestik sareng asing, unit inspeksi alat médis , lembaga inspeksi kadaharan sareng obat sareng unit sanés. Diantarana, efisiensi filtrasi partikel topeng ZR-1006 sareng detektor résistansi aliran udara, tester efisiensi filtrasi baktéri (BFE) ZR-1000 diékspor ka Jérman, Inggris, Singapura, Indonesia sareng nagara-nagara sanés.

Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

Tambihkeun: No.1 XueYue Road, Distrik Chengyang, Kota Qingdao, Propinsi Shandong, Cina

Telp: 0086-532-66851552

E-mail: xupengfei@zryq.cn       shiping@zryq.cn