Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd.

wilujeng sumping ka kami

Kami Nawiskeun Produk Kualitas Pangsaéna

Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd. didirikeun dina bulan Agustus 2007. Éta perusahaan téknologi tinggi inovatif nasional anu museurkeun kana R&D pikeun ngadeteksi instrumen. Kami nyayogikeun instrumen sareng jasa deteksi anu aman sareng dipercaya dina monitoring lingkungan, biosafety, pangukuran sareng kalibrasi.

Qingdao Junray Intelligent Instrument Co., Ltd ngagaduhan proyék R&D kumplit sareng kamampuan, ayeuna ngagaduhan 8 departemén kalebet téknologi, laboratorium, mesin, desain industri, prosés prosés uji coba, kalayan jumlah langkung ti 90 padamel.

  • about us

produk panas

ZR-2021 Large flow airborne microbe sampler

ZR-2021 Sampling mikroba aliran udara ageung

ZR-2021 Sampling mikroba aliran udara ageung diterapkeun pikeun kumpulan mikroba hawa.

Diajar
LEUWIH +
ZR-2050A Airborne microbe sampler

Sampling mikroba ZR-2050A Airborne

ZR-2050A sampling mikroba hawa mangrupikeun épisién tingkat tinggi apertur dampak sampler.

Diajar
LEUWIH +
ZR-1013 Biosafety cabinet quality tester

ZR-1013 Tés kualitas kabinét Biosafety

ZR-1013 Tés kabinét Biosafety téstés kualitas ZR-1013 Tés kabinét Biosafety

Diajar
LEUWIH +